Ny Kvalitets- och Hållbarhetsansvarig tar ansvar från och med idag

Efter en period av introduktion i vår verksamhet tar Jani Sammela idag över som Steelforms Kvalitets- och Hållbarhetsansvarig.

Jani Sammela har under lång tid inom tillverkningsindustrin och genom sina tidigare roller skaffat sig goda erfarenheter och kunskaper för rollen som vår nya Kvalitets- och Hållbarhetsansvarig. Jani har tidigare arbetat som Produktionstekniker, Kvalitetstekniker och Kvalitetsansvarig inom industrier som sysslat med svetsning, bockning och ytbehandling. Jani bor med sin familj i Växjö. Förresten, visste du att Jani började i ung ålder som skogshuggare i norra Finland?

Vi välkomnar Jani och önskar honom all lycka i teamet och hans nya roll på Steelform.

Vi vill samtidigt informera om att Monica Henriksson, Kvalitetsansvarig går i pension och lämnar oss och vårt team i Lammhult.

Monica har varit en del av vårt team och vår ledning sedan Mars 2018 och haft ansvaret för Kvalitet och Miljö. Hennes arbetsinsats hos oss har varit flitigt och outtröttligt, varför hon nu väljer att sluta och ta en välförtjänt pension. Hon ska nu ta sig an och ta hand om sina barnbarn i England och Sverige, njuta av sin familj och vad naturen och omgivningen ger. Monica har beslutat att 2024-05-31 är hennes sista anställningsdag.

Tyvärr måste vi låta Monica lämna oss och önskar henne vårt allra bästa i livet och i framtiden.

Lammhult 2024-05-14

Michael Blom
VD