Vi söker: Kvalitets- och hållbarhetsansvarig

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och söker en Kvalitets- och hållbarhetsansvarig i en betydelsefull och ledande roll för framtiden.

Som Kvalitets- och hållbarhetsansvarig kommer du att arbeta över hela verksamheten med kvalitets- och hållbarhetsprocesser för att stödja företags- och kundnöjdhetsmål. Som spindeln i nätet ansvarar du såväl operativt som strategiskt för det förebyggande arbetet med kvalitet och processutveckling, detta för att ta hela företaget till nästa nivå.

Du analyserar kvalitetsutfall och initierar förbättringar på process och produktnivå, underhåller och utvecklar verksamhetssystemet samt framåtriktade hållbarhetsverktyg. Att verka för ett utvecklingsinriktat förhållningssätt till leverantörer är en annan naturlig del av arbetet.

Arbetet sker i nära samarbete med flera andra funktioner, bland annat utvecklingsavdelningar, produktion och logistik. Ofta i form av funktionsöverskridande förbättringsarbete i projektform. Som kvalitetsansvarig coachar och utbildar du dina medarbetare för att bättre förstå och förbättra kvalitetsarbetet, process- och kontrollmetoder, produktkvalitén samt kvalitets- och hållbarhetsnyckeltal.

För mer information om tjänsten, frågor eller ansökan:  https://www.vem.se/jobb/kvalitet-hallbarhetsansvarig?rmpage=job&rmjob=1993

Vi samarbetar med rekryteringsbolaget VEM för denna tjänst. Välkommen med din ansökan!